[MonoDevelop] Unable to start Monodevelop

Paul paul at all-the-johnsons.co.uk
Tue Sep 27 17:43:56 EDT 2005


> You need to run 'make clean all' from the root MD checkout.

The report came from a completely clean checkout and build. Had it been
from a build on my test box which is constantly updated, I'd of tried
that first.

> As an aside Paul, please please in the future try a make clean all and
> other standard building techniques before reporting obvious issues as
> problems. 

I did - though in this case make clean all was not required as it was
from a completely clean checkout.

> I see you do this consistently on various lists. And for
> someone who has a webpage about how to build mono, your basic inability
> to understand the build process astounds me.

Come on now. I usually go through all sort before reporting a fault and
even then I try to ensure it's not something I can avoid by wiping the
sources and rebuilding from scratch. I understand the build process well
- I should do, I've been developing code for long enough under various
operating systems.

I could take issue at the aside being put on the general list, but hey,
I'm bigger than that and appreciate a reply.


"Duirt me leat go raibh me breoite." - T.M.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 189 bytes
Desc: This is a digitally signed message part
Url : http://lists.ximian.com/pipermail/monodevelop-list/attachments/20050927/446163a1/attachment.bin

More information about the Monodevelop-list mailing list