[MonoDevelop] Exception occurred: Invalid event name Window.MoveFocus

olivier dufour olivier.duff at gmail.com
Thu Dec 27 04:46:19 EST 2007


I have exactly the same issue!
I do not know if it is link to GTK, mono, or monodevelop.
I have fill a bug report on buzilla:

Hope someone will find the time to fix it before the 1.0. ;-)
You can post comment on it to show your environment ( os, environment, mono
version, monodevelop version, stetic version, gtk sharp version,...) All
this information will be useful.


2007/12/27, Paul Bourke <pauldbourke at gmail.com>:
> I've just compiled monodevelop from the latest sources using the tarballs
> from the monodevelop website.  It is running fine but as soon as I try to
> open a code file it pops up a dialog box with the following exception:
> Exception occurred: Invalid event name Window.MoveFocus
> System.ArgumentException: Invalid event name Window.MoveFocus
>   at Stetic.TypedSignalDescriptor.FindEvent (System.Type wrapperType,
> System.Type
>  objectType, System.String name) [0x00000]
>   at Stetic.TypedSignalDescriptor..ctor (System.Xml.XmlElement elem,
> Stetic.ItemGroup group, Stetic.TypedClassDescriptor klass) [0x00000]
>   at Stetic.TypedClassDescriptor.CreateItemDescriptor
> (System.Xml.XmlElement elem, Stetic.ItemGroup group) [0x00000]
>   at Stetic.ItemGroup..ctor (System.Xml.XmlElement elem,
> Stetic.ClassDescriptor klass) [0x00000]
>   at Stetic.ClassDescriptor.Load (System.Xml.XmlElement
>  elem) [0x00000]
>   at Stetic.TypedClassDescriptor..ctor (System.Reflection.Assembly
> assembly, System.Xml.XmlElement elem) [0x00000]
>   at Stetic.AssemblyWidgetLibrary.LoadClassDescriptor
> (System.Xml.XmlElement
>  element) [0x00000]
>   at Stetic.WidgetLibrary.Load (System.Xml.XmlDocument objects)
> [0x00000]
>   at Stetic.AssemblyWidgetLibrary.Load () [0x00000]
>   at Stetic.Registry.RegisterWidgetLibrary (Stetic.WidgetLibrary
> library) [0x00000]
> This issue was raised about a week ago, (http://lists.ximian.com/archives/public/monodevelop-list/2007-December/007066.html
> ) but there seems to be no responses on a solution.  Does anyone have any
> ideas as Id really like to get this working and can't find a fix anywhere.
> Thanks.
> _______________________________________________
> Monodevelop-list mailing list
> Monodevelop-list at lists.ximian.com
> http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/monodevelop-list
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.ximian.com/pipermail/monodevelop-list/attachments/20071227/d800ee43/attachment.html 

More information about the Monodevelop-list mailing list