<html><head></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; ">I upgraded to MD 2.2.1 from the site and am no longer able to build MD from trunk. I get the following error in the "Error List" pad:<div><br></div><div><br></div><div><blockquote type="cite"><font class="Apple-style-span" color="#000000">Error: The compiler appears to have crashed. Check the build output pad for details. (MonoDevelop.Debugger.Tests)</font></blockquote><div><br></div><div><br></div><div>In the build output window I see information like the following as the MonoDevelop.Debugger.Tests project attempts to build:</div><div><br></div><div><br></div><div><blockquote type="cite"><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: The following assembly referenced from /Users/scott/Projects/monodevelop/svn/main/build/AddIns/MonoDevelop.Debugger/MonoDevelop.Debugger.dll could not be loaded:</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Assembly: &nbsp; MonoDevelop.Ide &nbsp; &nbsp;(assemblyref_index=3)</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Version: &nbsp; &nbsp;2.2.0.0</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Public Key: (none)</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path listed in the MONO_PATH environment variable, or in the location of the executing assembly (/Users/scott/Projects/monodevelop/svn/main/build/AddIns/MonoDevelop.Debugger/).</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: Could not load file or assembly 'MonoDevelop.Ide, Version=2.2.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: The following assembly referenced from /Users/scott/Projects/monodevelop/svn/main/build/AddIns/MonoDevelop.Debugger/MonoDevelop.Debugger.dll could not be loaded:</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Assembly: &nbsp; MonoDevelop.Projects.Gui &nbsp; &nbsp;(assemblyref_index=8)</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Version: &nbsp; &nbsp;2.2.0.0</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">&nbsp;&nbsp; &nbsp; Public Key: (none)</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path listed in the MONO_PATH environment variable, or in the location of the executing assembly (/Users/scott/Projects/monodevelop/svn/main/build/AddIns/MonoDevelop.Debugger/).</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: Could not load file or assembly 'MonoDevelop.Projects.Gui, Version=2.2.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: Could not load file or assembly 'MonoDevelop.Projects.Gui, Version=2.2.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: Could not load file or assembly 'MonoDevelop.Projects.Gui, Version=2.2.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.</font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000"><br></font></div><div><font class="Apple-style-span" color="#000000">** (/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/2.6.1/lib/mono/2.0/gmcs.exe:590): WARNING **: Could not load file or assembly 'MonoDevelop.Ide, Version=2.2.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies.</font></div></blockquote><br><div><br></div><div><br></div><div><br></div><div><br></div><div>If I just open 2.2 and recompile the same exact source it works fine every time.&nbsp;I checked and the references on the command line given to the compiler appears to be the same in both 2.2 and 2.2.1.</div><div><br></div><div>I did make some changes to my local copy that I'm working with that might be complicating things, but in any case I'd like to learn and understand why this is occurring. So if someone can help me understand what's going on and how to fix it I will appreciate it.</div></div></div></body></html>